Седмичен хороскоп 4-10.12.2023: Монотонна работа за Близнаците, Скорпионът да не взима крайни решения

Седмичен хороскоп 4-10.12.2023 ви предсказва за динамичен период, в който изненади от всякакво естество няма да липсват. Нови мисли и желания ще препускат в главата ви. Сега е моментът да започнете да реализирате новите си идеи. Бъдете уверени и рискувайте - няма какво да губите. Пазете здравето си. Стартираме със зодия Овен. Според нашия седмичен хороскоп 4-10.12.2023 не подценявайте интуицията си. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност.

Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.

Зодия Телец

Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т.н. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. Една изненада може да Ви шокира.

Зодия Близнаци

Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Има риск от главоболие. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. В живота Ви може да влязат нови хора. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.

Зодия Рак

Според нашия седмичен хороскоп 4-10.12.2023 в различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.

Зодия Лъв

Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. Ако възникне сложна ситуация имате на своя страна влиятелни хора. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.

Зодия Дева

Според нашия седмичен хороскоп 4-10.12.2023 идва вашето време. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. В края на седмицата се очертават парични приходи. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. В живота Ви може да влязат нови хора. Аргументирайте се добре.

Зодия Везни

В главата Ви се раждат нови мисли и желания. Някои ваши занимания стават източник на доходи. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. Здравето и тонусът Ви са отлични. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. Не губете чувство за реалност.

Зодия Скорпион

В петък ще настъпи нов период за декември – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. Нервната Ви система е претоварена. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.

Зодия Стрелец

Според нашия седмичен хороскоп 4-10.12.2023 бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Здравето и тонусът Ви са отлични. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Зодия Козирог

Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. В работата задачите Ви се отдават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. Има риск от главоболие. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.

Зодия Водолей

Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.

Зодия Риби

Не подценявайте интуицията си. Една любовна връзка се развива доста бурно, и хората около Вас може да разберат какво става. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. За всяко нещо си има подходящ момент.

Източник: Знаците

Коментари